• Αντίσταση με τους Πολίτες του Χαλανδρίου
  • 5 Οκτωβρίου 2023
  • Νέα
Την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου, 7:00 μ.μ, στην κεντρική πλατεία Χαλανδρίου οργανώνουμε την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του δημάρχου Σίμου Ρούσσου και της ΑντίΣΤαΣΗ με τους Πολίτες του Χαλανδρίου.
Από το 2014 έχουμε βάλει σε εφαρμογή ένα σχέδιο πνοής για το Χαλάνδρι. Θωρακίσαμε αντιπλημμυρικά την πόλη, εκσυγχρονίσαμε και ανοίξαμε τους αθλητικούς χώρους, ανακαινίσαμε τα σχολεία και τις παιδικές χαρές, υλοποιήσαμε το πιο μεγάλο έργο οδοποιίας που έχει γίνει στην πόλη, δημιουργήσαμε νέες πλατείες και πάρκα, στηρίξαμε τους ευάλωτους οικονομικά, φροντίσαμε τις παραμελημένες γειτονιές, προωθήσαμε την ψηφιοποίηση του δήμου, κλείσαμε εκκρεμότητες δεκαετιών όπως η ένταξη στο Σχέδιο Πόλης της περιοχής «Πεύκο Πολίτη», ενισχύσαμε τον πολιτισμό.
Αποδείξαμε ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση μπορεί να λειτουργήσει αποτελεσματικά προς όφελος του πολίτη.
Οι έξι εμβληματικές αναπλάσεις, η ανακατασκευή των πεζοδρομίων, το νέο δημαρχείο, τα καινούργια σχολεία, τα πάρκα, το αντιπλημμυρικό στο Πάτημα και όλα τα έργα που έχουμε βάλει μπροστά, θα ολοκληρώσουν το σχέδιο μας για τον πόλη.
Ένα νέο Χαλάνδρι γεννιέται. Ένα Χαλάνδρι σύγχρονο, πράσινο και ανθρώπινο, με καλύτερη ποιότητα ζωής για όλες και όλους.
Την Κυριακή βρισκόμαστε μπροστά σε ένα κρίσιμο δίλημμα. Θα επιλέξουμε την ολοκλήρωση του σχεδίου για το νέο Χαλάνδρι ή την επιστροφή στο παρελθόν της κακοδιαχείρισης, της αδιαφορίας και της αδιαφάνειας;
Η επιλογή είναι στο χέρι μας!
Συνεχίζουμε με δήμαρχο τον Σίμο Ρούσσο.
Το Χαλάνδρι αλλάζει με σχέδιο και έργα!